top of page

En rekke tjenester som er relevant for deg

Kunsten er å forstå. Ta oss tid til å snakke sammen om det som er viktig for at vi skal oppleves som en støtte. For andre kunder er det mer rett frem. Enkle prosesser, det handler om å få gjort jobben.

RYGR Økonomi tilbyr et mangfold av skreddersydde økonomitjenester tilpasset behovene i din virksomhet.

Vei valg hage

Hva vi gjør

Oppdag kraften i moderne regnskapsføring med Rygr Økonomi. I vår verden av tilpassede løsninger, har du friheten til å velge hvor engasjert du ønsker å være i regnskapsprosessen.

Regnskap

01

Ingenting er mer ubehagelig enn feil i lønnsutbetaling til ansatte. Lønn skal gå knirkefritt til avtalt tid. Vi har kompetansen og folka som kan hjelpe deg med dette.

Lønn

02

Hva skal jeg velge? Det er en jungel av løsninger, og det forandrer seg hele tiden. Vi kan være med i prosessen med å finne den riktige løsningen til din virksomhet.

Forretningssystem

03

Alle selskap har vært små en gang. Velkommen til oss med din ide og vi bistår med å få administrasjonen på stell.

Etablere nytt foretak

04

Hva betyr tallene i regnskapsrapporten? Lønner det seg å investere? Hvordan skal jeg få oversikt over alle prosjektene eller varene? Hva skal jeg gjøre? Spørsmålene er mange og av og til livsviktige. Vi vil være din sparringspartner og siden vi kjenner økonomien din kan vi kanskje komme med nyttig informasjon.

Rådgiving

05

bottom of page